Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Bollenplanter d6h24b11.5cm

9,25

Uitverkocht

Nature_logo

Beschrijving

De Bollenplanter is een handig gereedschap speciaal ontworpen voor het planten van bloembollen in de tuin. Met een diameter van 6 cm, een hoogte van 24 cm en een breedte van 11,5 cm biedt deze planter een comfortabele grip en voldoende capaciteit om moeiteloos bloembollen te planten.

Het ontwerp van de bollenplanter omvat een scherpe punt aan de onderkant, waarmee gemakkelijk door de grond kan worden gedrukt om een gat te maken voor het plaatsen van de bloembol. De holle cilindrische vorm zorgt ervoor dat de aarde netjes wordt verwijderd bij het verwijderen van de planter, waardoor een perfect gat ontstaat voor het planten van de bloembol.

Dit gereedschap is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een stevige constructie die bestand is tegen herhaaldelijk gebruik in de tuin. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel en efficiënt tuinieren zonder vermoeidheid van de handen.

Met de Bollenplanter kunnen tuiniers gemakkelijk en nauwkeurig bloembollen planten, waardoor ze kunnen genieten van een kleurrijke en levendige tuin in het voorjaar.