DekaTuin Haarlem 023-5420022 DekaTuin Heiloo072-5320811

Bloembind(st)er

Zijn bloemen jouw passie? Ben je een echte liefhebber, werk je graag met klanten en ben je klantvriendelijk en servicegericht? Kom dan werken in ons gezellige team! Wij zijn opzoek naar een gedreven en enthousiaste bloembind(st)er.  

Wie zijn wij?
DekaTuin is een tuincentrum met een breed, vernieuwend en kwalitatief goed assortiment voor tuin, huis en dier. We zijn een gezellig tuincentrum met voor ieder wat wils. Wij geloven dat alles wat groeit en bloeit onze klant elke dag een beetje blijer maakt. En dat is nou precies waar we het voor doen.


Functie omschrijving
Als bloembind(st)er bij DekaTuin maak je verschillende soorten boeketten en creaties welke aansluiten bij de wensen en behoefte van onze klanten en je speelt in op de laatste trends. Je adviseert klanten en denkt graag met ze mee. De inkoop, verzorging en verkoop van bloemen valt onder jouw verantwoordelijkheid. Deze afdeling is direct bij binnenkomst, klanten zien jou dus als eerst. Een goede eerste indruk is hierbij van belang. Je helpt klanten vlot en vriendelijk en je houdt je hoofd koel op drukke dagen. Als nodig ondersteun je je collega bij de informatiebalie.


Bij DekaTuin vinden we het belangrijk dat goede en gemotiveerde mensen zich kunnen ontwikkelen. Zo worden we samen beter. De winkel is zeven dagen per week open dat een flexibele inzet mogelijk maakt. Hierbij komt kijken dat je minimaal om de week in het weekend werkt. 

Wat wij vragen?

-       Je bent in het bezit van een diploma richting bloem en design;
-       Je hebt ervaring en affiniteit met bloemen;
-       Je bent representatief, service- en klantgericht;
-       Je houdt je hoofd koel tijdens drukke momenten;
-       Je hebt mbo denk- en werkniveau;
-       Je bent flexibel inzetbaar en bent om het weekend inzetbaar.


Wat bieden wij jou?
-          Een fijne werkomgeving en –sfeer;

-          Een divers en enthousiast team;
-          Flexibele werktijden;
-          Personeelskorting op onze producten;
-          Parttime dienstverband voor 13-31 uur.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan snel jouw motivatie en CV op naar klantenservice@deka-tuin.nl of vul onderstaand formulier in.


Sollicitatie bloembind(st)er Haarlem

Gegevens

Allowed file extensions to upload :doc,pdf

Allowed file extensions to upload :doc,pdf