Bel ons: 023-5320405

Dierenfotograaf Esther van Putten

maandag 27 mei 

Op maandag 27 mei is professioneel fotograaf Esther van Putten aanwezig bij DekaTuin voor het maken van dierenfoto'sn. Ze maakt de mooiste foto's van je huisdier of van jullie samen. Kom langs met je hond, kat, cavia of konijn. Alle huisdieren zij welkom! In Heiloo kun je langs komen tussen 10.00 en 13.00 uur en in Haarlem tussen 14.00 en 17.00 uur. Je ontvangt twee foto's per mail zodat je deze overal voor kunt gebruiken. Zowel het laten maken als ontvangen en gebruiken van de foto's is gratis. 

Heiloo 10.00 - 13.00 uur
Haarlem 14.00 - 17.00 uur

Kom gerust langs voor een mooi portret! 

Hemelvaartsdag

20% korting op verlichting en tuinmeubelen
+ tuinmeubelen gratis thuis bezorgd!

Een heerlijke lounge om de zomer ontspannen door te komen? Met de beentjes omhoog op een ligbed of een comfortabele stoel met voetenbank? Trendy en functionele tuinstoelen voor aan tafel of een tuinbank voor dat ene gezellige hoekje? In onze winkel vind je een ruim assortiment tuinmeubelen. Kom je op Hemelvaartsdag naar DekaTuin, dan ontvang je 20% korting op het hele assortiment tuinmeubelen en het hele assortiment led verlichting! Bij aanschaf van een tuinmeubel op 30 mei ontvang je de bezorgkosten gratis!* 

Als dat geen gezellige zomer wordt! Bekijk het assortiment tuinmeubelen en de lopende folder voor meer aanbiedingen. 

*Gratis bezorging van tuinmeubelen geldt binnen een straal van 10 km. Het bezorgmoment wordt op een andere dag in overleg ingepland. Gratis bezorging geldt alleen bij aanschaf in onze winkels, niet voor online bestellingen. 20% korting ontvang je zowel online als in de winkel. Niet geldig icm lopende acties. 

 

Luilakmarkt Haarlem centrum

Vrijdag 7 juni vanaf 16.00 tot zaterdag 8 juni 11.00 uur

Ieder jaar is er met luilak een gezellige markt in Haarlem centrum, genaamd luilakmarkt. Op deze markt staan verschillende ondernemers uit de regio. De markt begint op vrijdagmiddag om 16.00 uur en blijft de hele nacht staan tot zaterdagochtend 11.00 uur. Ook DekaTuin is aanwezig met marktkramen vol met mooie bloeiers van het seizoen. Onder andere met hortensia's, olijfboompjes, diverse kleurrijke hangplanten, schalen petunia's maar ook snijbloemen als rozen, lisianthus en lelies. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs! Bij een aankoop ontvang je een shopper cadeau. 

Je vindt ons aan de Raamvest. Zowel pinnen als contant betalen is mogelijk. 

Tot dan! 

 

1e en 2e Pinksterdag 

open van 11.00 - 17.00 uur

1e en 2e Pinksterdag staat bij ons in het teken van barbecueën. Het is tenslotte zomer en bij de zomer hoort natuurlijk zo nu en dan een heerlijke en gezellige barbecue. Ontvang 20% korting op het hele assortiment Weber. Bij een barbecue gerecht maken kruiden het helemaal af. Kies voor Italiaanse kruiden en groente als bijgerecht. Vers uit eigen tuin. Als dat geen smullen wordt!

Weber barbecues en accessoires 20% korting
Italiaanse kruiden 3 voor 6.-  per stuk 2.95
Groente plukplant met tomaat, peper of paprika van 8.95 voor 5.95

Zowel 1e als 2e Pinksterdag is DekaTuin Heiloo en DekaTuin Haarlem open van 11.00 tot 17.00 uur. Bekijk ook de lopende folder acties.