DekaTuin Haarlem 023-5420022 DekaTuin Heiloo072-5320811

Spaar voor een gratis kamerplant t.w.v. €19.95

Een kamerplant met volume zorgt voor gezelligheid in huis. Helemaal als je de kerstboom in januari weer opruimt. Spaar daarom mee voor een grote groene kamerplant!

Met een volle spaarkaart heb je keuze uit zes verschillende kamerplanten met potmaat 21 cm van 90 tot 110 cm hoog. Deze kun je komen uitkiezen in een van onze filialen. Bij iedere 10.- euro ontvang je de maanden december en januari ('19/'20) één DekaTuin spaarzegel. De eerste zegel ontvang je cadeau! Met 15 zegels is de spaarkaart vol. De volle spaarkaart kan 18 januari t/m 9 februari 2020 ingeleverd worden in onze winkels in Haarlem en Heiloo.


Spaaractie

  • bij iedere € 10.- een gratis spaarzegel
  • eerste zegel cadeau
  • kamerplant t.w.v. 19.95
  • keus uit zes geselecteerde kamerplanten
  • plant van 90 - 110 cm, potmaat 21 cm


Actie voorwaarden
Door deelname aan de spaaractie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden. Van zondag 1 december 2019 t/m 31 januari 2020 ontvang je één DekaTuin spaarzegel bij elke uitgegeven € 10.- in de winkel. Met uitzondering bij aankoop van cadeaukaarten. Bij online aankopen ontvang je geen spaarzegels mits er is gekozen voor afhalen in winkel. De zegels ontvang je dan bij het afhalen van je bestelling, ongeacht of je deze vooraf heb betaalf of in de winkel betaald.

Tegen inlevering van een originele volle spaarkaart bij de kassa ontvangt de klant één gratis kamerplant uit de mixserie speciaal aangeschaft voor deze spaaractie. De spaarkaart kan alleen in de winkels worden ingeleverd en dienen volledig vol te zijn met 1 zegel voorbedrukt en 14 onbeschadigde sticker-spaarzegels van DekaTuin. De spaarkaarten kunnen alleen vanaf 18 januari t/m 9 februari 2020 ingeleverd worden. Zolang de voorraad strekt, op = op. Klanten mogen zo vaak mee doen als zij willen. De mixserie bestaat uit zes verschillende soorten kamerplanten met potmaat 21 cm, en een hoogte van 90 - 110 cm. Deze planten zijn ook los te koop voor een verkoopprijs van 19.95 euro.

Spaarzegels zijn niet inwisselbaar voor geld. Losse spaarzegels of een spaarkaart met onvoldoende spaarzegels geven geen recht op korting, geld of een kamerplant. Ruilen, inwisselen voor geld of teruggave van de kamerplant is niet mogelijk. Doorverkopen van de spaarkaart en/of zegels is niet mogelijk. Bij (vermoeden van) fraude, onrechtmatige beïnvloeding van de spaaractie of anderszins ontoelaatbaar gedrag behoudt DekaTuin zich het recht voor om de spaarkaart(en) te weigeren.