Bel ons: 023-5320405

Op alles 15% korting!

Een nieuwe periode waarin we het graag extra gezellig maken is aangebroken. Sfeervolle accessoires zoals kussens, kaarsen, kleden, kandelaren, maar ook decoratieve verlichting maken het aangenaam in huis. Combineer dit met trendy kamerplanten en bijpassende potterie. Ondanks dat we in deze periode meer binnen zitten, mogen we buiten ook niet vergeten! Kleed het buiten aan met seizoensplanten in mooie kleuren en decoreer met (kerst)verlichting. Door het bijvoeren van vogels wordt het helemaal gezellig in de tuin. Ook voor andere huisdieren vind je een uitgebreid assortiment.

Voor dit alles hebben wij een leuke korting! Ontvang op zaterdag 2 en zondag 3 november 15% korting op alle producten in onze winkelsDe 15% korting ontvangt iedereen met een geregistreerde DekaTuin spaarkaart. Heb je deze nog niet? Geen probleem! Deze kun je in de winkel aanschaffen en direct registreren. De korting is dan gelijk geldig. Je spaart dan ook direct mee voor een DekaTuin waardebon. Heb je al een spaarkaart maar nog niet geregistreerd? Doe dit dan vooraf op www.deka-tuin.nl/spaarkaart


Voorwaarden actie: 15% korting geldt op ieder product met uitzondering van afgeprijsde artikelen, lopende acties en cadeaukaarten. De actie is geldig in onze winkels Haarlem en Heiloo, alleen op vertoon van een geregistreerde spaarkaart en niet online in onze webshop. De actie is alleen geldig op zaterdag 2 en zondag 3 november 2019. Opening kerstshow
Op dit moment zijn wij druk bezig met de opbouw van ons kerstassortiment. We hebben een sfeervol en vernieuwd assortiment met kerstverlichting voor binnen en buiten, een kunstbomenbos, kerstdecoratie zoals ballen, slingers, kaarsenhouders en nog veel meer. Tussen het shoppen door kun je genieten van een gratis kopje koffie of thee. Op de foto met je huisdier!

Opzoek naar een geschenk voor de feestdagen? Wat dacht je van mooie foto van je huisdier of jullie samen? Voor jezelf of om cadeau te geven. Huis-dieren-foto maakt in Heiloo op zaterdag 30 november en in Haarlem op zondag 1 december foto’s in de winkel.  De fotograaf is aanwezig tussen 12.00 en 16.00 uur. Huis-dieren-foto is een ervaren fotograaf die weet hoe ze verschillende dieren op verschillende locaties moet fotograferen. Na afloop van de fotoshoot kun je de gemaakte foto's vrijblijvend bekijken en beslissen of je foto's wilt bestellen. Je kunt bestellen wat je wilt en foto’s kunnen ook bewerkt worden tot een uniek en persoonlijk resultaat. Je kunt kiezen voor één foto of bijvoorbeeld een actiepakket met vier foto’s voor maar 30.-! Afname is niet verplicht. Niets moet, alles mag! 


Cadeautje!
Zit er een leuke foto tussen? Voor minimaal € 1.- print de fotograaf direct één foto op creditcard formaat voor je uit. Hierbij krijg je een fotolijst cadeau (op=op)! De euro gaat naar Stichting Dierenlot (de spaarpot staat klaar). De normale prijs van een foto op creditcardformaat is € 3.50.  


Hoe werkt het?
Het laten maken van foto’s is gratis. Mocht er een leuke foto tussen zitten dan kan je die bestellen. Als je foto's bestelt dien je het totaalbedrag direct te betalen aan de fotograaf. Pinnen is mogelijk. Vervolgens ontvang je een bonnetje waarop een overzicht van je bestelling staat. Dit is tevens het afhaalbewijs. De foto’s kunnen vanaf maandag 23 december worden afgehaald in de winkel.


Wanneer
Zaterdag 30 november           Heiloo             12.00 – 16.00 uur

Zondag 1 december               Haarlem          12.00 – 16.00 uur

Bekijk voorbeelden op http://www.huis-dieren-foto.nl/. De gemaakte foto’s zijn ook via deze pagina na te bestellen.